Face treatment

Alle Dermalogica gezichtsbehandelingen bestaan uit:treatment_image_klassieke_massage
– Professionele dubbele reiniging
– Face Mapping zone-by-zone huidanalyse
– Exfoliëren (peeling)
– Onzuiverheden verwijderen
– Masker en evt. stomen met etherische oliën
– Massage gezicht,  hals en decolleté
– Crème

Tijdens de behandeling worden speciale producten en behandelmethodes gebruikt die gericht zijn op specifieke problemen van de huid.
Een effectieve basisbehandeling met de producten van Dermalogica. De behoefte van de huid wordt in kaart gebracht zodat de behandeling daarop kan worden afgestemd.

Environmental Control Treatment
Kalmerende behandeling voor de gevoelige huid. Vooral geschikt voor een huid met rode vlekken, ontstekingen en jeuk. Een zachte reiniging, kalmerend masker en producten die de roodheid verminderen.

Medi Bac Treatment
Zuiverende behandeling voor jongeren en volwassenen met acne. De perfecte behandeling voor acne of puistjes die bestaat uit een diepe reiniging, verwijderen van onzuiverheden, hydrateren en het voorkomen van nieuwe uitbarstingen van puistjes.

Men’s Skin treatment
De behandeling is vooral gericht op schoonmaken. Na een intensieve reiniging volgt een zachte exfoliatie en worden onzuiverheden verwijderd. Tot slot wordt de huid gehydrateerd waarna ze er fris uitziet.

Skin Brightening treatment
Egaliserende behandeling voor een huid met onregelmatige pigmentatie. Onregelmatige verkleuringen worden bij de bron aangepakt, waardoor de huid in balans komt, pigmentvlekken minder worden en de huid weer een mooie egale kleur krijgt.

Age Smart Treatment
Een intensieve herstellende behandeling voor een huid met tekenen van voortijdige veroudering. Een exfoliatie door middel van vitamines en hydroxyzuren, een massage die spanningen van de gezichtsspieren opheft en de huid weer energie geeft, aangevuld met een masker.