MicroZone treatment

Basic CMYK

Een MicroZone treatment is een korte, doeltreffende behandeling van 30 minuten. Deze treatments zijn specifiek gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht verdient. Ze geven de huid een snelle boost en de oppepper die nodig is. Het voordeel van deze treatments is dat ze tijdsefficiënt zijn en je gelijk resultaat ervaart.

Geen tijd voor een hele schoonheidsbehandeling maar wilt u toch een intensieve aanpak van een probleemzone? Wilt u tussen 2 gezichtsbehandelingen door nog een keer een extra aanpak van uw probleemzone? Of wilt u in kuurverband een probleem aanpakken?

U kunt kiezen uit de volgende MicroZonetreatments:

AgeSmart Flash exfoliation
Verstevig, egaliseer en verhelder uw huid met deze exfoliatie treatment met maximale sterkte. Dode huidcellen worden verwijderd om zo de tekenen van huidveroudering terug te draaien terwijl een voedende cocktail aan vitamines, botanische plantenextracten en conditionerende ingrediënten helpen uw huid te verzachten en te herstellen tot een optimale gezonde huid.

Rapid spot clearing
Weg met onzuiverheden! Deze probleemgerichte MicroZone richt zich op het bespoedigen van het helingsproces door uitgebreid te reinigen en het gebruik van ingrediënten die overtollig talg en onzuiverheden verwijderen. Ideale behandeling voor diegene die niet van hun puistjes af kunnen blijven…..

Lip renewal
Word herinnerd vanwege uw fantastische glimlach met deze gladmakende, conditionerende behandeling voor iets wat vaak vergeten wordt……uw lippen!

Eye rescue
Verstevig, verzacht en verhelder uw vermoeide ogen met onze unieke mix van peptiden, verstevigende proteïnes en therapeutische vitamines. De zachte exfoliatie verwijdert dode huidcellen terwijl een kalmerend masker helpt uw huid te revitaliseren en te verzachten.